Ki a kalapácsa, minek?!
2014. január 06. írta: Ahelyisegkalapacsa

Ki a kalapácsa, minek?!

Ha nem tudsz beverni egy szöget a falba, találsz a módot magyarázó blogot. Ha nem tudod eldönteni, hogy tejhatalmat vagy teljhatalmat adj-e gyermekednek, számos bejegyzés segít nyelvi (és pszichológiai) szempontból is. Szó se róla, furcsa párosítás, mégis e két terület érdekel engem nagyon: a saját kezűleg megvalósított alkotások és az irodalmi, nyelvi gyöngyszemek. Házasítani próbálom e két látszólag nem passzoló témakört. Ne gondolja tehát senki, hogy Petőfi Sándor vígeposzának főhősének gondolom magam. Helységnek messze nem, de pici otthonunk (hol egyik, hol másik) helyiségének lelkes kalapácsa vagyok. Kalapál már a szívem erősen, mit szóltok majd! Tartsatok velem!

kalapács
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ahelyisegkalapacsa.blog.hu/api/trackback/id/tr2711706947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Babák Betti 2014.01.18. 07:49:53

Nagyon tetszik az ötlet, barkácsolás anyanyelvi csiszolással. Eredeti, bár olvastam, azt írod, minden valami átalakításából, újragondolásából születik, én is így gondolom általában, de azért néha van olyan igazán "még nem látott", egyedi, eredeti. Fogok ide látogatni!

BoRi 2014.01.18. 14:50:39

Köszönöm Betti! Igazad van, várlak vissza!
süti beállítások módosítása